Wijnverkoop 2019

Door de verontrustende evolutie van de Corona cijfers heeft Lions club Kortenberg beslist om de geplande wijndegustatie op 24 en 25 oktober niet te laten doorgaan.

Het is onverantwoord om de gezondheid van onze bezoekers en onze leden in gevaar te brengen.

De opbrengst van de wijnverkoop gaat naar sociale projecten die de meest kwetsbaren in deze Corona crisis ondersteunen met nadruk op  kinderarmoede in onze streek.

Daarom doen we een warme oproep om ons te helpen om te helpen en wijn online te bestellen via deze website.

Vele kinderen zullen
u dankbaar zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bijzondere Corona maatregelen:

  1. Om de afhaling van de wijn vlot te laten verlopen en de veiligheid van onze kopers en onze leden te waarborgen, vragen we om wijn per karton van 6 flessen te bestellen.
  2. De afhaling bij Bar Vital zal Corona proof verlopen: wachten in uw wagen, afstand houden met onze leden en het dragen van een mondmasker binnen en buiten is verplicht.
  3. Wij begrijpen dat bepaalde risicogroepen toch nog een voorkeur hebben voor thuislevering. Daarom kunnen we tegen een vergoeding van 10 € de wijn thuis bezorgen als je in de buurt van Kortenberg woont. Deze vergoeding wordt integraal overgemaakt aan een goed doel en onze leden offeren hiervoor hun vrije tijd op om op hun kosten je wijn te leveren. Maak hier geen misbruik van.
  4. Wie ver van Kortenberg woont, kan de wijn ophalen bij Lions leden. Meer detail vind je door op de knop Meer over de levering te drukken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
preloader