Vredesposter wedstrijd

Iedereen kan stemmen op de ingezonden tekeningen. Bekijk hiervoor eerst alle tekeningen door op de groene knop hiernaast te drukken.

Laat je inspireren door deze aanbevelingen bij de beoordeling.

Druk op de blauwe knop om je stemformulier
in te vullen waar je per klas de beste tekening per klas kan opgegeven worden.

 

 
De “Lions Vredesposter wedstrijd” zet jaarlijks wereldwijd kinderen aan om een tekening te maken waarbij het thema “vrede” centraal staat.

Het thema in 2024 is “Vrede zonder grenzen”

Via deze symbolische boodschap worden vriendschap en hoop verspreid over de hele wereld. De kinderen van vandaag, zijn de wereldburgers van morgen.

Naast het doel om kinderen te laten stilstaan bij de boodschap van vrede, biedt de “Vredesposter wedstrijd” een opportuniteit om de bekendheid van de Lions bij de kinderen, de leerkrachten en de ouders te prikkelen.

Dragende schouders zijn steeds welkom.

 

Deze tekenwedstrijd is voor kinderen van 11 tot 13 jaar, en wordt elk jaar opnieuw ondersteund door Lions International.

De winnende tekening gaat door naar de volgende ronde, de districtsronde en kan ook doorstoten naar de nationale ronde en de internationale ronde.

Na een selectie door een neutrale jury worden de eindlaureaten bekendgemaakt.

De deelnemende scholen ontvangen via de Lions clubs een mooie waardebon.

De commissie “Vredesposter wedstrijd” van Lions club Kortenberg volgt de tekenwedstrijd op tot aan het bekendmaken van de laureaat in elke fase.

 
preloader