Nieuwjaarsconcert 2023

De Gemeente Kortenberg organiseert in samenwerking met
Lions Club Kortenberg Hertog Jan
het Nieuwjaarsconcert ‘Muzikale groeten uit Wenen’.

Kom genieten van een avond vol heerlijke muziek. Vóór je het weet waan je jezelf in de Oostenrijkse bergen, het prachtige Wenen of ‘An der schönen blauen Donau’!

Vier zangers en twee pianisten geven het beste van zichzelf om samen met ons het nieuwe jaar in te zetten. Op het programma de Liebeslieder Walzer van Brahms, maar ook tal van onweerstaanbare aria’s, ensembles en instrumentale meezingers uit operettes van Lehar, Offenbach … Dat wilt u niet missen, toch? Alle praktische informatie vindt u hiernaast.

Maar … zonder publiek in de zaal uiteraard ook geen opbrengst … en dus hebben we u nodig! Kom samen met vrienden en familie genieten van een heerlijke avond vol Weense muziek!

Tickets voor enkel het concert bestelt u via kortenberg.be/nieuwjaarsconcert-2023.

Wilt u er helemaal een feest van maken, kies dan voor onze
Diner-Concert formule: een feestelijk driegangendiner voorafgaand aan het concert, in de Oude Abdij op wandelafstand van cc Colomba. Voor meer info over de Diner-Concertformule, neem contact op via administratie@lions-kortenberg.be of 0475 946498.

Tot dan? Wij kijken ernaar uit u talrijk te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groet,

* Het concert start om 20.30 uur en duurt maximaal anderhalf uur. De avond sluiten we af met een drink.

Ps. Wilt u onze communicatie liever elektronisch ontvangen? Stuur dan uw emailadres naar administratie@lions-kortenberg.be

 
Wij danken onze diamanten partners


Bent u ook geïnteresseerd in ons partner programma?

Contacteer ons via
info@lions-kortenberg.be

preloader