Recente activiteiten

De Corona maatregelen hebben het ons zeer moeilijk gemaakt om op een verantwoorde manier activiteiten te organiseren. Toch zijn we niet bij de pakken blijven zitten en hebben we al onze creativiteit aangesproken om bijvoorbeeld een ontspannende avond in deze moeilijke tijden aan te bieden door kwissen en een Kerstconcert te organiseren. Wij hebben ook veel geld en energie gestoken in de aankoop en verpakking van Nieuwjaarspakketten voor de meest hulpbehoevende klanten van het Welzijnshuis. Nu meer dan ooit hebben zij onze hulp nodig.

Onze activiteiten kunnen grosso modo in twee groepen ingedeeld worden:

  • Fondsenwerving

    In deze activiteiten organiseren we een modeshow, kwissen of concerten,  verkopen we ontbijtmanden of wijn waarvan de winst integraal gebruikt wordt om onze sociale projecten te financieren.

    Recente fondsenwervingsactiviteiten zijn:

  • Handen-uit-de-mouwen activiteiten.

    Hier steken we letterlijk en figuurlijk de handen uit de mouwen. Zo kopen we de kerst- of Nieuwjaarspakketten aan en verpakken ze zodat het Welzijnshuis deze aan haar klanten kan afgeven. Bij de meeste fondsenwerving activiteiten zorgen wij zelf ook voor de uitvoering zoals het aankopen en leveren van de ontbijtmanden of wijn.

    Recente Handen-uit-de-mouwen activiteiten zijn:

Heb je zin om mee te werken aan onze activiteiten en/of lid te worden van onze club,
meld je dan aan via Email bij info@Lions-Kortenberg.be

preloader