ALGEMENE VOORWAARDEN

Door een bestelling te plaatsen verklaar je je akkoord met de volgende voorwaarden:

  1. Foto’s op de bestelpagina.
    De foto’s op de bestelpagina hebben enkel tot doel een sfeerbeeld te creëren en zijn geen exacte afbeelding van de geleverde producten. Een beschrijving van de geleverde producten kan je bekijken door op de overeenkomstige foto te klikken.
  2. Bestelling verbeteren.
    Indien je in de bevestigings-mail een fout ziet in de gegevens die je doorgegeven hebt, kan je die uitsluitend verbeteren via e-mail naar info@lions-kortenberg.be.
  3. Betaling van de bestelling.
    De betaling van de bestelling gebeurt uitsluitend via de website met uiterste beveiligde betaalmethodes:
    Wij gebruiken de uiterste beveiligde betaalapp’s van Bancontact, KBC, Belfius of ING waarmee je ook op andere sites je aankopen betaalt.
    Onze website is ook extra beveiligd wat je kan zien in het browser venster door de prefix https:/
  4. Je bent verantwoordelijk om correcte gegevens op te geven.
    Om je bestelling correct uit te voeren moeten wij beschikken over correcte informatie. Verifieer goed dat je adres en bezorgoptie en alle andere gegevens correct zijn.
  5. E-mail en telefoonnummer zijn verplicht.
    We vragen je je E-mail adres en telefoon nummer om je te contacteren in gevallen van onduidelijkheid in je bestelling of wanneer we je leveringsadres niet kunnen vinden.
  6. Aanvraag van een factuur.
    Indien je je bedrijfsnaam en BTW nummer doorgeeft bij het afrekenen, dan wordt achteraf via een E-mail je factuur opgestuurd.
  7. Gebruik van je Email adres.
    Wij hebben je Email adres nodig om je op de hoogte te houden van eventuele problemen bij de uitvoering van je bestelling. Je stemt ook in om dit Email adres te gebruiken om je op de hoogte te brengen van andere activiteiten van Lions cub Kortenberg Hertog Jan. Uitschrijven kan door een Email te sturen naar info@lions-kortenberg.be.

Laatste aanpassing: 24/08/2022

 
preloader